Waist trainer

Waist trainer

Verengelsing van de Nederlandse taal is ons niet vreemd en dat geldt ook voor het product waist trainer, dat we letterlijk kunnen vertalen als oefenmeester voor de taille. Die taille is het gedeelte van het menselijk lichaam tussen de ribbenkast en de heupen en om vooral esthetische redenen wordt dit middenstuk, zowel door vrouwen als mannen zeer aantrekkelijk gevonden. Geen wonder dus dat er, in de strijd om er zo mooi en voordelig mogelijk uit te zien, zelfs kledingstukken als de waist trainer ontworpen worden om ons daarbij te helpen.

 

De waist trainer versus korset

De waist trainer heeft wel iets weg van het vroegere korset, een vaak te strak om de romp zittend kledingstuk, bedoeld om het zandloperfiguur van de vrouw te accentueren en de boezem omhoog te duwen. De Waist trainer is een veel minder extreme versie, gemaakt van elastische, antiallergische en kwalitatief hoogstaande stoffen, maar in principe wel met dezelfde doelstelling.

 

De moderne waist trainer

Naast het benadrukken van deze ideale vorm, zorgt een goede waist trainer er ook voor dat je lichaam zich langzaam aanpast, je een rechtere houding krijgt en de rug ontlast wordt.

Niet alleen is het een kledingstuk, dat gedragen wordt, om er beter uit te zien, het heeft ook een ondersteunende functie bij lichaamsbeweging en andere sportieve activiteiten. De combinatie van sport en oefenmeester van de taille zorgt ervoor dat je sneller afvalt en eerder het figuur krijgt, waar je altijd al van gedroomd hebt.

Als je eenmaal zo ver bent, dan kun je naadloos overstappen naar een dames T-shirt, die met hetzelfde design ook de taille beter doet uitkomen, maar zonder de extra ondersteuning.

 

Er goed uitzien is niet alleen een kwestie van zelfbewustheid, maar vaak ook van gezondheid. We gebruiken daarvoor allerlei hulpmiddelen en voor de taille van de vrouw, een esthetisch belangrijk gebied, is daarbij een waist trainer een onmisbaar onderdeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *