Goedkope mobieltjes

Goedkope mobieltjes

Word jij ook overspoeld met verschillende keuzes in merken en modellen van mobieltjes en wil je liever ook geen godsvermogen uitgeven aan iets wat je over een paar jaar toch wil vernieuwen of waar je eigenlijk alleen mee whatsappt, op internet mee surft en foto’s meemaakt? Je zoektocht kan hierna worden beëindigd. Als je verder leest, zal je erachter komen wat de beste budget smartphone van dit moment is en welke hopelijk helemaal binnen jouw budget zal vallen.

 

 

Samsung Galaxy A42 5G

Benieuwd naar wat deze topbudget mobiel allemaal te bieden heeft? Dit mobieltje scoort erg hoog en behoort daarom tot de top van goedkope mobieltjes en tegelijkertijd elke cent waard.

Hieronder kan je lezen wat de Samsung Galaxy A42 5G allemaal te bieden heeft.

 

De Samsung Galaxy A42 krijgt het gemiddelde van een 9,1 van consumenten. Dit

Goedkope mobieltje heeft alles in huis voor een dagelijkse smartphone gebruiker.

Het mobieltje heeft goede camera’s, zowel voor, als aan de achterzijde. Het heeft

genoeg geheugen om je foto’s op kwijt te kunnen, een sterke batterij van 5000 mAh,

een vingerafdrukscanner waarmee jij je Samsung telefoon unlockt en een 6,6 inch

scherm. Het toestel geeft je ondanks de grootte, veel grip wanneer je het mobieltje

in de hand houdt. Met de Samsung Galaxy A42 5G geniet van je van veel functies en

mogelijkheden voor maar weinig geld.

 

Specificaties Samsung Galaxy A42 5G

Naast de zojuist genoemde voordelen, zal ik nog iets dieper ingaan op de specificaties. De batterij van dit toestel gaat dus erg lang mee, zoals reeds genoemd, beschikt het over een batterij van 5000 mAh. Bij licht gebruik kan het mobieltje dus twee dagen mee. Als je toch met een lege batterij komt te zitten, is deze zo weer opgeladen door de snellaadfunctie die in de telefoon zit. Dit betekent dat het snel weer van nieuwe energie is voorzien.

 

De naam van deze Samsung telefoon zegt het eigenlijk al, maar dit toestel beschikt tevens over een 5G-netwerk, waardoor de snelheid van de telefoon niet mis is. Er zitten geen haperingen in en er valt dus niks te klagen over de snelheid.

 

De hoofdcamera van deze mobiel is uitgerust met 48 megapixels en is een viervoudige camera (zie afbeelding van de achterkant van de Samsung Galaxy A42 5G). Op het scherm van 6,6 inch met een HD+ super AMOLED scherm, kan je je prachtige, scherpe foto’s nog eens goed terug bekijken.

 

Na het lezen van deze specificaties, luidt natuurlijk de vraag hoeveel je nou eigenlijk betaalt voor zo’n mobieltje. Voor een simlock vrij toestel (een los toestel zonder abonnement) betaal je €289,- euro. De prijs kan natuurlijk verschillen als je kijkt naar verschillende mogelijkheden om een groter geheugen te hebben of verschillende kleuren.

 

Naast de Samsung Galaxy A42 5G, bestaan er natuurlijk nog meer goedkopere mobieltjes. Hieronder zijn een aantal van deze mobieltjes uitgelicht en kan je terugvinden in de top van dit moment.

 

Goedkope budgetmobieltjes

Natuurlijk is niet alleen de Samsung Galaxy A42 5G een goedkoop en goed mobieltje. Hieronder staan een aantal top goedkope mobieltjes opgesomd zodat er voor iedereen wat tussenstaat (ook als je bijvoorbeeld geen fan bent van Samsung).

  • Xiaomi Mi 10 Lite
  • Motorola Moto G 5G Plus
  • Samsung Galaxy A51
  • Xiaomi Poco X3
  • OPPO A72

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *